маховика ГТ дизел 1.9 ми е заминал 600 лева е нов от каде да намеря 2-ра рака и от каква кола да търся в смисъл от каква кола става
Известие
Collapse
No announcement yet.
въпрос ГТ маховик
Collapse
X
-
-
Въпреки всичко точно тази част бих си я купил нова. В същност това направих за моята в комплект с всичко по съединителя, но ти си знаеш колко можеш да заделиш. Купувайки такава кола човек трябва да е подготвен за такива разходи.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Като смениш 2-3 маховика , се научаваш да разпознаваш кой става и кой не става.
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеКато смениш 2-3 маховика , се научаваш да разпознаваш кой става и кой не става.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
То да беше само едно на ръкаАз моята от както съм я взел преди 1 год. само проблеми, и на дали ще повторя пак тая глупост в бъдеще. Хубава и лъскава обвивка, а отвътре развалина. 1во този модел, въобще не е за нашите "пътища" и 2ро, трябва ти стабилна заплата с която да си плащаш ежемесечните ремонти.
GT
Comment
-
Първоначално публикувано от chaveto86 Покажи съобщениеТо да беше само едно на ръкаАз моята от както съм я взел преди 1 год. само проблеми, и на дали ще повторя пак тая глупост в бъдеще. Хубава и лъскава обвивка, а отвътре развалина. 1во този модел, въобще не е за нашите "пътища" и 2ро, трябва ти стабилна заплата с която да си плащаш ежемесечните ремонти.
Съжалявам за спама, но проблема не е в колите, а в това кой ги е карал преди вас. Елемнтарен пример е и тази тема. Като даде колегата 250-300лв за втора ръка махових колко ще изкара според вас ? (нали и той е на 130-150к км).
Личен съвет, събери пари, изчакай, потърси отстъпки и си купи нов маховик колега---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Така е. АКо ще караш колата дълго време (поне следващите 2 години) - инвестирай в нов. Ако мислиш да я продаваш, че ти е писнало да наливаш в нея - търси 2ра ръка сравнително читав!Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от eXtAzY Покажи съобщениеами ще го огледаме маховика ама работим с тази автоморга от много време нямат ядове казаха че маховика е на 90% нов 300 лв.ми го даватAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
nastybg : Прав си, човече и напълно те разбирам ! Всичко опира до предишния собственик и късмет на това на какво ще попаднеш. Аз моята я взех за 8К - 09.2012 и до сега съм дал над 850лв. за ремонти (не включвам масла,течности,филтри,гуми и т.н), като не съм сменял още нищо по окачването, но и не я карам много и съм и направил 17К за 1год. и 3мес. ! И за съжаление пак е в бокса от 2 седмици след като не може да се диагностицира проблема. Честно казано това ми е 3та кола и толкова проблеми не съм имал до сега с другите такива, като дори 2та беше Брава. Живот и здраве за следваща мисля да взема нова на изплащане, че ми писна вече да карам употребявани коли и да разчитам на късмет.
п.п. Сори за спама !GT
Comment
-
Изказвам общо мнение без да съм наясно със ситуацията, но или не си огледал обстойно колата при купуването или майстора ти е за смяна щом 2 седмици търси проблем ...---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Първоначално публикувано от chaveto86 Покажи съобщениеЖивот и здраве за следваща мисля да взема нова на изплащане, че ми писна вече да карам употребявани коли и да разчитам на късмет.
п.п. Сори за спама !Едно е да не можеш да си оправиш бангията за 6-7 хилки, съвсем друго някой да ти твори зулуми по новата кола за 40-50 хиляди лева, да виси по сервизите докато и остарява модела, да пребоядисваш фабрични детайли щото някой не уцелил паркомястото и т.н. Повярвай ми там е истинското късане на нерви. Там вече няма да си избираш нито сервиза, нито частите, че дори един приятел и с каското го вързали.
Само там - няма мърдане.
пп 850лв ремонти не са нещо втрещяващо. В този форум има хора, на които колите им са стъпили над 20 хил.лв а в мобилето са по 3.И аз съм един от тях.
Last edited by code; d.m.y г., 22:55.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment